GRATIS VERZENDING NL & BE

Ruilen en retourneren


Ruilen en retourneren is eenvoudig: neem contact met ons op via onze website, Facebook of Instagram. Je kunt je product(en) binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts dermate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u wenst het product te behouden.

Het is dus niet de bedoeling een gebruikt artikel terug te sturen. Vuile, bekraste of incomplete artikelen kunnen wij niet accepteren.

Indien je besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Smartwatchdirect.nl geretourneerd te worden.

De kosten van retourzendingen zijn volledig voor rekening van de klant.

Stuur je artikelen altijd retour via het postkantoor, dan ontvang je een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. Smartwatchdirect.nl neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt. Bewaar het verzendbewijs dus zorgvuldig.

Retourvoorwaarden:

-    Alle oorspronkelijke verpakkingsmaterialen moeten worden meegeleverd.
-    Alles dient in het plastic verpakt te zijn zoals geleverd.
-    Het product moet voorzien zijn van (een kopie van) de orderbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen.
-    Het product moet bij de retourzending degelijk verpakt zijn in een stevige verpakking, om de originele verpakking van het product heen.
-    Enkel een ongebruikt product komt in aanmerking voor een retourzending.