Enorm populair; de hybride smartwatch. Een smartwatch met het design van een normaal horloge, maar met alle mogelijkheden van een smartwatch. Perfect toch?


Hybride Smartwatch

De meeste mensen weten dat een smartwatch een rechthoekig horloge is. Maar er is nu een nieuwe ontwikkeling, de hybride smartwatch. Op het eerste oog lijkt het een normaal analoog horloge. Maar door een klein display verwerkt in de klok kun je allerlei gegevens aflezen! Dit type combineert een stijlvol design zoals je dat gewend bent van een klassiek horloge, met de functionaliteiten van een smartwatch! Een hybride smartwatch heeft verschillende functies en is via bluetooth verbonden met je telefoon of tablet.

Hybride smartwatch Fossil

Een hybride smartwatch is anders dan de normale smartwatches. Je kan er immers niet tegen praten, Whatsappjes mee versturen of je foto’s mee bekijken. Als je op zoek bent naar een stijlvol horloge met een fitness tracker dan is de hybride smartwatch van Fossil helemaal geschikt. Een smartwatch kan je eigenlijk zien als een moderne stappenteller met talloze andere mogelijkheden. Op een hybride smartwatch van Fossil krijg je wel meldingen van nieuwe berichten, ook is het mogelijk om apps als buienradar te installeren. Ben je op zoek naar een horloge met een groter scherm? Bekijk dan eens een touchscreen smartwatch van Smartwatchdirect!

Hybride smartwatch dames

Ben je op zoek naar een stijlvol cadeau voor je vriendin, moeder of dochter? Een hybride smartwatch voor dames is hiervoor uitermate geschikt! Deze smartwatch heeft een klassieke wijzerplaat. Onder deze wijzerplaat zitten de technische snufjes verstopt. Zo kunnen sommige uitvoeren de hartslag meten middels het horloge! Daarnaast hebben veel uitvoeringen van een hybride smartwatch voor dames een stappenteller en meet het je slaapgedrag. Zo kun je zelfs doelen stellen voor jezelf zoals het zetten van 10.000 stappen! Bekijk ook eens onze complete smartwatch dames collectie.

Hybride smartwatch kopen

Ben jij overtuigd en wil je een hybride smartwatch kopen? Bekijk dan snel het gehele assortiment. Een hybride smartwatch is veelal gesynchroniseerd met je smartphone waardoor dit horloge zichzelf verzet tijdens de winter en zomertijd. Ook verandert de tijd automatisch als je in een andere tijdzone aanwezig bent. Een hybride smartwatch kopen is dus een goed idee als je op zoek bent naar een klassiek, stijlvol horloge die je gezondheid ondersteunt. Wanneer je op zoek bent naar een mannenhorloge kun je een kijkje nemen bij de complete collectie aan smartwatch heren artikelen bij Smartwatchdirect.nl!