Smartwatch met hartslagmeter

Een smartwatch met hartslagmeter is een technisch hoogstandje waar je veel mee kan doen, die niet mogelijk zijn met je smartphone. Enkele voorbeelden hiervan zijn het volgen van je hartslag, slaap, snelheid, afstand, calorie verbranding, etc. Ze zijn geschikt voor gebruik bij de meeste fitness activiteiten zoals zwemmen, fietsen, hardlopen, fitness en outdoor. Maar het hoeft niet altijd voor sport te zijn; muziek luisteren, e-mail ontvangen, telefoneren en zelfs contactloos betalen in de winkel horen tot de mogelijkheden. Maar een van de grote voordelen van een smartwatch met hartslagmeter is de hartslag monitoring en slaap volging, dit zijn twee dingen die niet beschikbaar zijn op smartphones. Een smartwatch is als het ware een draagbare computer die veel meer aan functies te bieden heeft dan alleen een tijdregistratie.

Smartwatch met hartslagmeter en gps

Smartphones kunnen veel dingen die je met een smartwatch niet kunt. Maar een smartwatch met hartslagmeter en gps zijn is weer geschikter in gebruik voor sommige activiteiten, afhankelijk van de omstandigheden. Lekker op pad gaan om even aan je conditie te gaan werken is vele malen makkelijker met een smartwatch om je pols dan met een smartphone in je hand of broekzak. Een smartwatch met hartslagmeter én GPS geeft je de mogelijkheid om exact de lengte en snelheid van je hardloop te volgen. Met de toegevoegde hartslagmeter functionaliteit ben je niet meer verplicht zoals vroeger een borstriem te dragen voor het meten van de hartslag, zoals enkele jaren geleden. De functies hartslag en snelheid meting vanaf de pols zijn zeer nauwkeurig geworden.

Smartwatch met hartslagmeter dames

Was je vroeger op zoek naar een smartwatch met hartslagmeter voor dames, dan kwam je waarschijnlijk niet verder dan een model dat meer weg had van roze speelgoed. De tijden zijn op dat gebied erg veranderd, zodat er nu een categorie smartwatch dames is die vrouwen met veel trots kunnen dragen in het openbaar. Veel grote merken zijn daar op in gaan spelen, zodat sport en mode samen gaan, met natuurlijk de nadruk op gezondheid en fitness. Uitgevoerd in een mooi slim design, wat veel weg heeft van een traditioneel polshorloge, iets kleiner dan de exemplaren in de categorie smartwatch heren, doet de smartwatch met hartslagmeter voor dames wat het moet doen. Zie het als een goede onafhankelijke trainingspartner, onder praktisch elke omstandigheid.

Smartwatch met hartslagmeter kopen

Wil je een smartwatch met hartslagmeter kopen? Let dan wel op enkele punten:

  1. Koop altijd een smartwatch die compatibel is met je smartphone.
  2. Kies een versie met een hartslagsensor en GPS, als je een fitness fanaat bent.
  3. Let tijdens het shoppen op de globale levensduur van de batterij.
  4. Kijk of de gesp van het bandje makkelijk in gebruik is en eventueel te verwisselen.
  5. De apps keuzemogelijkheid is ook een belangrijke factor.
  6. Kies voor een touchscreen smartwatch of hybride smartwatch.

Kortom: een smartwatch met hartslagmeter kopen, doe je alleen wanneer je zeker bent dat deze compatibel is met je smartphone. En ben je een liefhebber van beweging en gebruiksgemak, dan is er niets beter dan een smartwatch om je “verbonden” te houden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.