Smartwatch Kind

Een smartwatch voor je kind is meer dan alleen een slim horloge. Eigenlijk is het een extensie voor jou als ouder om je kind te beschermen tijdens de dagelijkse activiteiten. Je kunt je smartphone via Bluetooth verbinden met jouw smartwatch en zo zie je meldingen op het horloge wanneer je een bericht van je kind ontvangt, of wanneer hij/zij je belt. Met zo’n geweldig horloge kunnen smartwatch-contacten gesynchroniseerd worden en wordt ouderlijk toezicht houden een stuk makkelijker. Een smartwatch voor je kind is van onschatbare waarde dankzij de functionaliteit, duurzaamheid en bruikbaarheid in het dagelijks leven.

Smartwatch Kind GPS

Een Smartwatch voor je kind met GPS kan een waardevol hulpmiddel zijn om je kind te volgen, waar ze ook naartoe gaan. Je kunt zelf de locatie van je kind volgen zonder de investering in een smartphone! Met functies zoals GPS-tracking, tijdbeheer, tracking van activiteiten, berichten en spraakoproepen zul je de gehele dag met je kind in contact staan. Daarnaast is het ook schokbestendig en waterdicht voor tijdens zwemactiviteiten en buiten spelen. Met een smartwatch voor je kind met GPS-tracker kun je de locatie van je kind opzoeken en zelfs waarschuwingen voor grensoverschrijdingen zien.

Smartwatch Kind Bellen

Smartwatches zijn naar een nieuw niveau gebracht, waardoor je de smartwatch van je kind kunt bellen op elk gewenst moment. Het is geïnstalleerd met functies voor tweerichtingsvideobellen, een fitnesstracker, spraakherkenning voor herinneringen, een camera en nog veel meer functies. Een smartwatch kind is compatibel met het hele netwerk, maar hoeft niet gebruik te maken van dezelfde provider als je mobiel. Daarnaast verbinden ouders zich met hun kinderen met behulp van een app. Op deze manier kunnen ouders zien op welke locatie hun kind zich bevindt en ze kunnen gebruik maken van andere functies, door bijvoorbeeld de smartwatch van hun kind te bellen. Een bijkomend voordeel is dat je zelf de nummers programmeert die het kind kan bellen!

Smartwatch Kind Kopen

Een smartwatch voor je kind kopen was nog nooit zo makkelijk. Je vindt hier het horloge dat past bij de leeftijdsgroep van je kind, inclusief kleur, maat, materiaal en andere aanpassingen. Daarnaast hebben wij ook categorieën zoals smartwatch damessmartwatch herenhybride smartwatch en touchscreen smartwatch in ons assortiment. De collecties van de smartwatches voor kinderen zijn betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. In ons assortiment zie je dat de huidige modellen de populairste en meest trendy horloges zijn. Voor een betere keuze kunnen we je helpen met het uitkiezen van het juiste smartwatch horloge voor je kind, afhankelijk van jouw wensen. Een smartwatch voor je kind kopen zal jou en je kind onschatbare voordelen opleveren!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.